Spring naar de inhoud

Waarom heb ik voor dit logo gekozen?

  Heel mijn wezen zit in dit logo vervat. Dat vraagt om een woordje uitleg.

  De onderste kom staat voor veiligheid. Dit is een hele belangrijke waarde in mijn leven en werk. Veiligheid als in een veilige haven zijn voor mijn kinderen en naasten, alsook voor mijn cliënten.

  Vooral in mijn werk als NEI-therapeut, traumawerker en chi nei tsang behandelaar vormt een gevoel van veiligheid creëren voor mijn cliënt de basis van alles. Zonder veilig gevoel is het onmogelijk om mensen te helpen en bij te staan in hun proces(sen) van heling, verwerking, aanvaarding of groei.

  De handen of vlammetjes erboven staan voor het geven en ontvangen van hulp, liefde, energie en inzichten. In alle technieken waar ik mee werk zijn mijn handen de belangrijkste instrumenten. Ze staan ook voor warmte en ondersteuning.

  De drie cirkels bovenaan staan symbool voor onze 3 grote energiebronnen in ons lichaam: buik, hart en hoofd.

  En de kleuren zijn gewoon mijn favoriete tinten, hel blauw en violet die toevallig ook de juiste betekenis hebben.
  Blauw is rustgevend en de kleur van je eigen waarheid spreken en violet is de kleur van het universele en van dienstbaarheid.