Spring naar de inhoud

Hoe kan ik je helpen?

NEI-therapie (Neuro Emotionele Integratie)

NEI brengt lichaam en geest, bewuste en onbewuste terug in balans. NEI gaat ook verder en dieper dan gelijk welke andere therapie of behandeling.

60 minuten aan 75€/sessie.
Per 15 minuten extra + 15€

Chi Nei Tsang

Chi Nei Tsang is een Oosterse buikmassage die je helpt dagdagelijkse stress, spanning en zorgen af te voeren, waardoor de geblokkeerde Chi* opnieuw vrij kan stromen.

60 minuten aan 75€/sessie

Trauma therapie

Bijna ieder van ons leeft met de gevolgen van kleine of grotere trauma's die psychosomatische klachten veroorzaken op langere termijn. Op basis van een wetenschappelijk gebaseerde methode, leer ik je via oefeningen om terug de taal van je lichaam te begrijpen.

60 minuten aan 90€/sessie

Stress- en burn-out coaching

Ik kan jou als erkend stress- en burn-out coach ondersteunen, begeleiden en aanmoedigen om stappen te zetten naar een aangenamer leven met minder stress. Met als einddoel een volledig herstel en re-integratie op de werkvloer. We zoeken samen uit wat jou helpt om positiever en energieker in het leven te staan, zodat je weer helemaal jezelf kan zijn.

60 minuten aan 75€/sessie

Reiki

Een Reiki-behandeling zorgt ervoor dat je weer helemaal in verbinding met je lichaam bent en een diepe ontspanning ervaart.

90 minuten aan 110€/sessie
Inclusief voor- en nabespreking

Shiatsu

Shiatsu is een Oosterse lichaamsbehandeling. Er wordt met duimen, handpalmen, ellebogen, knieën en soms voeten gedrukt op de energiebanen, specifieke drukpunten en spierweefsels van je lichaam.

60 minuten aan 75€/sessie

Ter info

Geen enkele behandeling is vervangend voor een doktersbezoek. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. Ik kan enkel ondersteunend werken of in combinatie met uw behandelende arts. Bij de behandelingen wordt er rekening gehouden met contra-indicaties bijvoorbeeld trombose, epilepsie, psychose, pacemaker.

Bij een zwangerschap wordt de behandeling aangepast.
Gelieve hiervan vooraf steeds melding te maken of bij twijfel mij te contacteren.

OPGELET!
Bij een gemiste afspraak zonder 24h op voorhand te verwittigen wordt de sessie aangerekend.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd

Hoeveel tijd verlies je nu door naar de dokter, kinesist,… te lopen? Hoeveel tijd en energie vloeit er tussen jouw vingers door als je slecht slaapt, pijn hebt, constant met anderen bezig te zijn? Volgens mij is het hoog tijd dat je jezelf op de eerste plaats durft te zetten en dat ga ik je leren.

Werkt dat wel?

Als jij bereid bent om er voor te gaan en je je volledig inzet om uit deze negatieve spiraal te geraken, dan werkt dit.

Je zal dus onder ogen moeten durven zien wat er nodig is om het vanaf nu anders aan te pakken. Je zal de dingen met andere ogen gaan bekijken.

Je zal nieuwe inzichten krijgen en waarschijnlijk ook heel wat tips en trics die je voor de rest van je leven nuttig kan inzetten om goed voor jezelf te blijven zorgen.

Het is te duur

Wat is een stressvrij en evenwichtig leven waard voor jou?

Hoeveel ga je besparen als je nog maar zelden naar de dokter moet? 

Je kan ook gewoon verder doen zoals nu en dan misschien langdurig ziek worden en op mutualiteit terug vallen en dus een pak minder inkomsten hebben.

Self-care is giving the world the best of you,
instead of what's left of you.